Avanserte IT systemer, enkle løsninger!

easy:solutions er i hovedsak en konsulent- og kompetansevirksomhet. Underliggende dette tilbyr vi en rekke produkter og tjenester hvor formålet er å kunne tilby skalerbare IT løsninger enhver bedrift trenger på en enkel måte. Mer info om easy:solutions…

IT outsourcing

Mange bedrifter velger å outsourcer sine IT behov fremfor å ha egen infrastruktur og IT-kompetanse “inhouse”. Dette gir ofte lavere totalkost, en garantert stabil drift og tilgang på nødvendig kompetanse til en hver tid. Mer info om IT outsourcing…cloud

Skytjenester

Leie av driftede skalerbare IT-tjenester


operation

Driftstjenester

Spesifisert drift av IT-systemer og maskinvare


questioncase

Konsulentbistand

Timebaserte tjenester; Integrasjon, support, drift, utvikling, prosjektering, rådgivning, osv.


questionbox

Service og support

Avtaler for beredskap, responstid og faste tjenester


Vårt mål er å levere, drifte og supportere avanserte IT systemer på en enkel og kundetilpasset måte. Våre kunder skal slippe å sette seg inn i kompleksiteten, men enkelt benytte seg av fordelene systemene tilbyr.

HMlogoeasy:handyman er en løsning for sikker, profesjonell drift av Handyman server.
easy:solutions har et tett samarbeid med ePocket Handyman, dette betyr en standardisert struktur, begrenset supportbehov og en sikker drift i henhold til “best practice” i samarbeid med ePocket.
mciconeasy:solutions er en norsk leverandør av SOTI MobiControl, et av verdens ledende systemer for mobil flåtestyring(Mobile Device Management). Vi har lang erfaring med å levere dette systemet med dyktige konsulenter på området som kan bistå med rådgivning planlegging, prosjektering, integrering, drift og support.