slide_pureProducts

easy:solutions er en norsk leverandør av markedets beste systemer i sine klasser. Vårt mål er å levere avanserte systemer på en enkel og kundetilpasset måte. Våre kunder skal slippe å sette seg inn i kompleksiteten, men kun benytte seg av fordelene systemene tilbyr og fokusere fullt ut på sin kjernevirksomhet.

slide_pureServices

easy:solutions har mange års erfaring med ulike IT løsninger. Vi innehar også nødvendig kompetanse for å implementere og drifte ulike systemer og er vant med å skreddersy løsninger tilpasset ethvert krav og budsjett. Vi kan bistå med innkjøp, implementering, drift og support av hele eller deler av deres systemer.

slide_pureCloud

Våre skyløsninger sørger for at deres bedrift unngår kjøp av kostbar IT infrastruktur; Dere benytter kun de ressursene dere faktisk trenger. Vi tar oss av oppsett, drift, vedlikehold og sikkerhet – samt sørger for oppetid der du er. Skyløsningene krever minimal intern innsats og medfører at dine medarbeidere kan fokusere fullt ut på deres kjernevirksomhet.

Om IT Outsourcing:

Aventi Technology AS
Øystein Fransplass, IT

Vi har i dag en avtale med easy:solutions AS for support og kjøp av tjenester. easy:solutions AS ble valgt ut ifra kunnskap, respons og pris. Vi i Aventi Technology AS er godt fornøyd med servicen easy:solutions AS yter og de kan anbefales for tilsvarende arbeid/konsulentoppdrag.

Malvik Bygg AS
Kato Malvik, Innehaver

Jeg er har meget gode erfaringer med easy:solutions. De er serviceminded, pålitelig og meget dyktige i sitt fag. easy:solutions og deres partnere har vært til stor hjelp for meg og endel av mine samarbeidspartnere. Har prøvd endel andre “dataeksperter” men Niclas og easy:solutions er de eneste som har et svar på alt.

HS Eiendom AS
Jarle Stærnes, Innehaver

Vårt firma har i flere år benyttes konsulenttjenester fra easy:solutions til å installere nytt datautstyr og til hjelp når det skjer noe med datautstyret. Dette arbeidet er blitt utført på en utmerket måte. easy:solutions er normalt tilgjengelig og kommer på kort varsel, noe vår bedrift er helt avhengig av. Problemer som oppstår løses effektivt og […]

HARTING AS
Kjersti Dahlgren, Supply Chain Manager

Vi i HARTING AS er meget godt fornøyd med kunnskapen Niclas Lindblad som innehar og den servicen han yter. Små og store oppdrag løses raskt og på en utmerket måte. Niclas samarbeider en del med IT avdelingen i vårt Tyske eierselskap, et samarbeid de er svært tilfreds med. Vi anbefaler gjerne Niclas Lindblad i easy:solutions […]

Odin Glow AS
Anders Schmidt, Innehaver

Odin Glow AS har benyttet Niclas Lindblad – nå en del av easy:solutions – i mange år til å installere nytt datautsyr (både PC og MAC) og til å hjelpe oss ved softwareinstallasjon samt feilretting. Niclas har løser det meste på en rask og utmerket måte, vi anbefaler gjerne Niclas Lindblad til andre firmaer.

AS Solregn
Nina Sollie Anderssen, Daglig leder og autorisert regnskapsfører

easy:solutions snakker kundens språk, er tilgjengelig når vi trenger det og løser saker raskt. Det er uformelt og en behagelig samarbeidspartner. Vi gir mer enn gjerne våre anbefaling til Niclas og easy:solutions.

Trenden idag er at bedrifter outsourcer sine IT behov istedenfor å ha egen server og IT kompetanse “inhouse”. Bedrifter ser at dette gir lavere totalkostnad og høyere ROI. Ved å outsource binder man ikke opp kapital i IT og betaler kun for de ressursene man forbruker. Man har alltid tilgjengelig muligheten for oppgradering av ressurser og ytelse, samt rask og god tilgang på kvalifisert IT personell. Skyløsninger fra easy:solutions gir dere alltid oppdatert programvare, full kontroll over lisenser, software og hardware – samt bedre tid til å fokusere på bedriftens inntektsbringende arbeid.

Produkter

epocketProdukter
SotiMC
Zirius
beskrivelse av netasq
office365

Nyheter

Godkjent lærebedrift og inntak av IKT-lærlinger

easy:solutions er nå en godkjent lærebedrift og vi vil ta inn 2 lærlinger denne sommeren. En mann har allerede fått jobb og vi gratulerer Simen Kahrs med sitt første ordentlige steg inn i arbeidslivet !                      

åpne

easy:solutions har overtatt Complete IT’s portefølje

Complete IT har gått konkurs og samtlige kunder driftes nå av easy:solutions i samarbeid med Quicktech. Vi har tatt over konkursboets ansatte og i samarbeid med tidligere daglig leder jobber vi med å få oversikt over alle kunder og avtaler. En e-post med informasjon er sendt fra Quicktech som står for alt det økonomiske vedrørende […]

åpne

Hyper-V infrastruktur

easy:solutions baserer seg på Hyper-V fra Microsoft i tillegg til å ha dyp kompetanse på VMWare ESX og migrering til / fra begge plattformer. Mange av våre kunder har idag interne datasentere og ønsker hybride skyløsninger.Ved å benytte Hyper-V lokalt, i en hosted cloud og i Azure får man full kompabilitet mellom de forskjellige datasenterene […]

åpne

easy:solutions – fast stilling

Hos easy:solutions arbeider vi med hosting, drift, support, lett programmering og konseptutvikling ! Vårt fokusområde er å levere løsninger basert på drift, support og leie av programmer og servertjenester; SaaS, DaaS. Vi har forskjellige partnere innenfor forskjellige fagområder og leverer hovedsaklig tjenester til håndtverks- og ingeniørbransjen. Arbeidsoppgaver Installasjon av programvare fra Microsoft, ePocket, Mamut, Visma, […]

åpne